Vrhunski dodatak za vašu zabavu

Začinite svoj događaj i pretvorite ga u zabavu koja će oduševiti goste!

Svaka zabava zaslužuje biti nezaboravna. No da bi se zaista dugo pamtila, mora imati
“ono nešto” što će ju učiniti posebnom. I nešto što će gosti još dugo, dugo prepričavati.

Ovo je FotkajSe.

Foto kabina koja omogućuje trenutačno stvaranje neograničenog broja fotografija. I to onih pravih pravcatih, opipljivih fotografija. Ako tom simpatičnom spoju modernog i tradicionalnog dodamo šaljive rekvizite poput brkova, naočala, šešira, mašna… zabava je zagarantirana! A ako ste ikada bili na zabavi s foto kabinom, onda točno znate zašto ga trebate i na svojoj zabavi…

FotkajSe, elegantna photoboot kabina, savršeno se uklapa na vjenčanje, rođendan, promociju ili poslovni događaj. Bez obzira na temu događaja, gosti će se uvijek s veseljem upustiti u šaljivu avanturu i stvoriti nekoliko jedinstvenih fotografija. To je zapravo poklon gostima, zabava i uspomena.

Jesmo li već negdje spomenuli da se sve fotografije mogu personalizirati?

Ime, stih, slika, Instagram ili nešto sasvim drugo može biti okvir koji će od fotografija učiniti prave dragocjene uspomene. Uz to, imamo puno maštovitih rekvizita! Sa foto kabinom vjenčanje postaje malo šašavije, poslovni sastanak opušteniji, a proslava diplome prava riznica ludih slika za facebook! Onaj mrgudni stric kojeg često pronalazite u nekom kutku kako zijeva ­ na ovoj zabavi nema šanse. Uz papirnate brkove i s nosom klauna izgledati će urnebesno!

Dokazano je. FotkajSe čini vašu zabavu kraljicom svih zabava!

Vi pitate, mi odgovaramo!

Kako iznajmiti foto kabinu?

Prije svega, javite nam se! Pošaljite nam svoju ideju, pitanje, viziju, a mi ćemo odgovoriti sa svim informacijama. FotkajSe dostavljamo i postavljamo mi, i brinemo se da u svakom trenutku besprijekorno funkcionira.

Jesu li osigurani rekviziti i mogu li se oni personalizirati?

Naravno. Dolazimo s punom kutijom rekvizita koji će probuditi kreativca u vama. Po želji fotografije možemo personalizirati vašim imenom, proslavom, slikom….

Gdje se može postaviti foto kabina?

FotkajSe se može postaviti bilo gdje! Elegantni dizajn će se uklopiti u sve prostore.

Dimenzije foto kabine su: 1,5 visine i 0,5 širina.

Može li kabina biti na otvorenom prostoru?

Naravno da može. FotkajSe jednako dobro izgleda u zatvorenom, i pod otvorenim zvjezdanim nebom. Sve što je potrebno je običan priključak na struju.

Koliko vremenski se može iznajmiti photobooth?

Po dogovoru, 3­ – 5 sata.

Kada se, i kakve, fotografije dobiju?

Svjesni smo da je jako teško dočekati sve te super fotografije, i zato smo se pobrinuli da se one odmah printaju na licu mjesta te također da se odmah po završetku eventa dospiju u vaše ruke. Fotografije veličine 5x15cm illi 15x10cm, uručiti ćemo vam također i na USB­u u visokoj rezoluciji.

Je li foto kabina prikladna za djevojačku zabavu?

Apsolutno, da! Uz FotkajSe, striperi postaju totalno nezanimljivi!

Je li foto kabina prikladna za poslovne meetinge?

Da! FotkajSe podiže poslovni event na novu razinu! Kada ste posljednji put bili na nekom zabavnom poslovnom događaju? Jeste li se zaista zabavili? Stanite s češanjem po glavi, shvaćamo. Poslovni događaji ne ostavljaju dugotrajne utiske. No, sada zamislite da se Vaši zaposlenici/suradnici/klijenti/investitori imaju priliku zaista zabaviti i ponesti snažan pozitivan utisak i sjećanje s nešto drugačijeg poslovnog događaja!

Koliko ranije se moramo najaviti?

Ovisi o slobodnim terminima. Ako znate datum svog događanja najbolje bi bilo što prije rezervirati svoj datum.

Da li se plaća polog?

Polog se plaća u iznosu od 30% cijene iznajmljivanja.

4 PHOTO BOOT ČINJENICE

FotkajSe spremno probija led na proslavama

FotkajSe jednako vole gosti od 7 i 77 godina

FotkajSe obožava natjecanja u najluđoj fotki

U FotkajSe se vrlo lako zaljubiti

Rezervirajte FotkajSe photobooth

    PRATITE NAS NA FACEBOOK-u