FotkajSE photobooth

Začinite svoj događaj i pretvorite ga u zabavu koja će oduševiti goste!

Svaka zabava zaslužuje biti nezaboravna. No da bi se zaista dugo pamtila, mora imati “ono nešto” što će ju učiniti posebnom. I nešto što će gosti još dugo, dugo prepričavati.

Ovo je FotkajSe.

Foto kabina koja omogućuje trenutačno stvaranje neograničenog broja fotografija. I to onih pravih pravcatih, opipljivih fotografija. Ako tom simpatičnom spoju modernog i tradicionalnog dodamo šaljive rekvizite poput brkova, naočala, šešira, mašna… zabava je zagarantirana! A ako ste ikada bili na zabavi s foto kabinom, onda točno znate zašto ga trebate i na svojoj zabavi…

FotkajSe, elegantna photoboot kabina, savršeno se uklapa na vjenčanje, rođendan, promociju ili poslovni događaj. Bez obzira na temu događaja, gosti će se uvijek s veseljem upustiti u šaljivu avanturu i stvoriti nekoliko jedinstvenih fotografija. To je zapravo poklon gostima, zabava i uspomena.

Jesmo li već negdje spomenuli da se sve fotografije mogu personalizirati?

Ime, stih, slika, Instagram ili nešto sasvim drugo može biti okvir koji će od fotografija učiniti prave dragocjene uspomene. Uz to, imamo puno maštovitih rekvizita! Sa foto kabinom vjenčanje postaje malo šašavije, poslovni sastanak opušteniji, a proslava diplome prava riznica ludih slika za facebook! Onaj mrgudni stric kojeg često pronalazite u nekom kutku kako zijeva ­ na ovoj zabavi nema šanse. Uz papirnate brkove i s nosom klauna izgledati će urnebesno!

Dokazano je. FotkajSe čini vašu zabavu kraljicom svih zabava!

Vi pitate, mi odgovaramo!

Kako iznajmiti foto kabinu?

Prije svega, javite nam se! Pošaljite nam svoju ideju, pitanje, viziju, a mi ćemo odgovoriti sa svim informacijama. FotkajSe dostavljamo i postavljamo mi, i brinemo se da u svakom trenutku besprijekorno funkcionira.

Jesu li osigurani rekviziti i mogu li se oni personalizirati?

Naravno. Dolazimo s punom kutijom rekvizita koji će probuditi kreativca u vama. Po želji, fotografije možemo personalizirati vašim imenom, proslavom, slikom….

Gdje se može postaviti foto-kabina?

FotkajSe se može postaviti bilo gdje! Elegantan dizajn će se uklopiti u sve prostore.
Dimenzije foto-kabine su: 1,5 visine i 0,5 širine.

Može li kabina biti na otvorenom prostoru?

Naravno da može. FotkajSe jednako dobro izgleda u zatvorenom prostoru i pod otvorenim zvjezdanim nebom. Sve što je potrebno je običan električni priključak.

Koliko dugo je moguće iznajmiti foto-kabinu?

Po dogovoru, 3¬5 sata.

Kad se i kakve fotografije dobiju?

Svjesni smo da je jako teško dočekati sve te super fotografije i zato smo se pobrinuli da one odmah po završetku eventa dospiju u vaše ruke. Fotografije u visokoj rezoluciji, veličine 5x15cm ili 15x10cm uručit ćemo vam na USB ključu.

Je li foto-kabina prikladna za djevojačku zabavu?

Apsolutno, da! Uz FotkajSe striperi postaju totalno nezanimljivi!

Je li foto-kabina prikladna za poslovne sastanke?

Da! FotkajSe podiže poslovni događaj na novu razinu! Kad ste posljednji put bili na nekom zabavnom poslovnom događaju? Jeste li se zaista zabavili? Stanite s češanjem po glavi, shvaćamo. Poslovni događaji ne ostavljaju dugotrajne utiske. No, sada zamislite da se Vaši zaposlenici/suradnici/klijenti/investitori imaju priliku zaista zabaviti i odnijeti snažan pozitivan utisak i sjećanje s nešto drugačijeg poslovnog događaja!

Koliko ranije se moramo najaviti?

Ovisi o slobodnim terminima. Ako znate datum svog događanja najbolje bi bilo što prije rezervirati svoj datum.

Da li se plaća polog?

Polog se plaća u iznosu od 20% cijene najma.

4 PHOTO BOOT ČINJENICE

FotkajSe spremno probija led na proslavama

FotkajSe jednako vole gosti od 7 i 77 godina

FotkajSe obožava natjecanja u najluđoj fotki

U FotkajSe se vrlo lako zaljubiti

Rezervirajte FotkajSe photobooth

PRATITE NAS NA FACEBOOK-u