Studio.

Studio Kontuš nudi usluge izrade internet stranica, fotografiranja poslovnih prostora, hotela, apartmana, restorana, komercijalnih evenata, lansiranja novih proizvoda, konferencija i raznih skupova, team-buildinga i drugih sličnih prigoda, te vizualna rješenja za sve materijale za potrebe oglašivačke industrije za domaće i strane klijente. Od nedavno nudimo i Fotkaj se photo booth, idealan dodatak za sve vrste prigoda, s kojom Vam garantiramo zabavu koju ćete dugo pamtiti.

U svijetu u kojem se informacije šire brzinom svijetlosti digitalna fotografija najbolji je alat promocije i informacije. Kao profesionalnim fotografima svaki je event i proizvod veliki izazov. U promocionalne svrhe, bilo kakve prirode, fotografijom namećemo viziju onoga što naši klijenti žele postići, te radimo u smjeru konkretnog fokusiranja ka tome.

Dobar plan i impresivno vizualno rješenje nedvojbeno ostavljaju trag te učvrščuju imidž brenda i poslovne odnose sa postojećim i potencijalnim partnerima.
Svaki naš rad personalizirani je odraz sadašnjeg trenutka i različitih emocija čije jedinstvene trenutke ovjekovječujemo u našim fotografijama. U našem radu fokus su naši klijenti, njihove vizije i karakteri, s krajnjim ciljem njihova zadovoljstva i fotografija za pamćenje.

Da li imate neki nadolazeći projekt?

Slobodno nas kontaktirajte, zatražite sastanak i rado ćemo se odazvati kako bi vam mogli sve isprezentirati i napraviti što konkretniju ponudu za vaš projekt