Destinacija za vjenčanje: Opatija

Jedno od prvih pitanja koji se postavlja fotografu za vjenčanje je: “Jeste li već fotografirali na lokaciji gdje će biti naša svadba?” I tako se rodila ideja da predstavimo neke nama omiljene destinacije kroz slike, i nekoliko riječi…

Test

Tražeći savršen kutak, simpatičan detalj ili posebnost kroz okno objektiva, fotograf intenzivno upoznaje svoju okolinu. Pomno je promatrajući i osluškujući, ponekad se rodi ljubav koja je zapisana u svakoj snimljenoj fotografiji. Ovo je jedna takva priča o Opatiji i zašto je ona idealna destinacija za okruniti ljubav. Plus, još malo zanimljivosti o vjenčanjima na kraju članka! 😉

Lokacija, lokacija. Jedna od odluka koju ste morali donijeti, ili ćete tek morati donijeti, je odabir najbolje destinacije za vjenčanje. Gdje bi se mogli vjenčati? Sigurno ste barem jednom na to pomislili. Neki će odabrati mjesto gdje su upoznali svoju srodnu dušu, neki mjesto gdje su odrasli, a neki neku popularnu egzotičnu zemlju. Ima i onih koji jednostavno još nemaju ideje gdje bi mogli okruniti svoju ljubav.

Odabir destinacije za vjenčanje je bitan. Okolina i atmosfera može vaše vjenčanje pretvoriti u pravu bajku. Okolina je, između ostalog, definitivno najbolji saveznik svakog fotografa.

U našem dugogodišnjem radu, fotografirali smo na stotine različitih lokacija diljem svijeta. Neke su malo više fotogenične, a neke malo manje, ali sve imaju neki svoj šarm koji se posebno lijepo zrcali na fotografiji. Jedna takva destinacija, u koju smo se potpuno zaljubili je ­ Opatija.

Specijalizirani fotograf za vjenčanja u Opatiji

Svako novo snimanje vjenčanja u Opatiji, nama izmami osmijeh na lice. Jer znamo da će biti bajkovito. I jer znamo da će biti ooodlično. A kad su nam dodijelili simpatičnu titulu “specijaliziranog fotografa za vjenčanje u Opatiji” , postali smo sigurni da je ta ljubav obostrana! I da jednostavno moramo napisati ovu priču i podijeliti je s vama. 🙂

Opatija, grad iznimno bogate povijesti, predstavlja savršen spoj elegancije i romantike. Već na prvi pogled Opatija osvaja ­ zeleni parkovi, šareno cvijeće, fontane i fantastični pogledi na more. Sve to predstavlja doista savršenu scenografiju za album koji ćete u životu prolistati bezbroj puta.

Zašto je Opatija idealna za vjenčanje

Opatija je jedna od najromantičnijih destinacija na svijetu. Odiše posebnom elegancijom, luksuzom i zaraznim šarmom. Fotografije na šetnici Lungomare, s pogledom na more, su potpuno čarobne. Bacite obavezno pogled na ove virtualne fotografije Opatije.

I znate što je još super? Sve možete obaviti pješice, bez automobila i nepotrebne vožnje.

Blaga klima, obilje sunčanih sati i prostrane terase omogućuju vjenčanja na otvorenom u većem dijelu godine.

Opatija je još poznata po gourmet segmentu, po wellnessu s bogatom i raznovrsnom ponudom i smještajnim objektima vrhunske kvalitete te odličnim restoranima.

Zahvaljujući povoljnom geografskom položaju, lako je dostupna za uzvanike koji dolaze iz mnogih velikih europskih gradova i zračnih luka.

Opatija je elegantna, profinjena, idilična i maštovita, savršena za početak zajedničkog života i stvaranje sretnih uspomena.

A nama, kao fotografima za vjenčanja u Opatiji s dugogodišnjem iskustvom, jedno od najdražih mjesta za slikanje. 🙂

Ps. Jeste li znali da se u nekim mjestima na istoku obrve smatraju izrazito zavodljivima pa su ih morali obrijati mladenki kako ne bi zavela drugog muškarca na svadbi. Vrlo slično podrijetlo ima i praznovjerje o nesreći u braku ako mladoženja vidi svoju zaručnicu u vjenčanici. To potječe iz vremena dogovorenih brakova kada je bilo poželjno da se ne dogodi susret mladenaca jer je često postojala opasnost da netko pobjegne zbog ružnoće svog partnera. 🙂