Pripremate se za djevojačku večer? Pozovite njega.

Iako su mladenke te koje se nalaze na svojevrsnoj životnoj prekretnici, ovo je veliki izazov i za osobu koja organizira njenu posljednju solo zabavu. Udaje vam se prijateljica? Sestra? Majka ili baka? Sigurno želite da sve bude savršeno i da se ta noć dugo, dugo pamti. Na prvi pogled čini se jednostavno – kokteli, smiješne majice, zastavica s natpisom “Game over”, kolači, bazen, dobra glazba i puno raspoloženih prijateljica. Zapravo je tu potrebno puno planiranja i dobre organizacije.

No, jeste li čuli da od nedavno možete pozvati i novog asistenta za djevojačke? On je zgodan, jak, pametan i omiljen u društvu. Pozovite FotkajSe! 🙂

Photo booth koji se zove FotkajSe i koji dostojno zamjenjuje preplanulog i mišićavog striptizera (da, čak i Channing Tatuma iz Magic Mike XXL), više­-nego­-dobrodošao je uzvanik djevojačke zabave. Ovdje možete pročitati malo više o njemu, a ako ga već dobro poznajete, pročitajte nekoliko njegovih trikova s kojim zaluđuje dame.

Ideja #1 Što je djevojačka bez šaljivih fotografija
Koliko je bilo dobro na nekoj zabavi mjeri se fotografijama. Što više ludih, šaljivih slika, to se duže zabava pamti. Photo Booth je zapravo privatni foto­asistent koji dolazi uz brdo različitih rekvizita koji pokazuju kako se cure mogu dobro zabaviti. Zar ne bi bilo super kada bi različitim natpisima, ili asocijacijama, kreirali cijelu jednu priču o budućoj udanoj prijateljici, o vašem prijateljstvu ili o određenom događaju.

Ideja #2 Složite jedinstveni foto spomenar
Sve te šaljive fotografije možete posložiti u album i napraviti prekrasan jedinstveni poklon za mladu, ali i sve prisutne.

Ideja #3 Što je djevojačka bez sramotnih fotografija
Uz FotkajSe dolazi i pregršt zanimljivih rekvizita, što je zapravo prava prilika da se izrade i neki personalizirani koji su čak i malo ­- sramotni. Imena bivših dečkiju, sjećanja na izlaske ili neke druge događaje za koje znate samo vi, garancija su dobroj zabavi.

A evo još nekoliko činjenica koje dokazuju da je FotkajSe nezaobilazni uzvanik.

Party činjenica #1 FotkajSe ima dobar smisao za humor
Čini se da je to istina jer se baš svi jako puno smiju s njim. Ili njemu, nismo sigurni. Ali često nam kažu da ih “vilica boli od smijeha”. U jedno smo ipak sigurni, a to je da ga svi obožavaju. Doista, svi.

Party činjenica #2 Dežurna “fotkalica” iz društva se napokon može zabaviti
FotkajSe ima ulogu one (ponekad čak i malo dosadne) prijateljice koja stalno slika s mobitelom ili svojim fotoaparatom. Ona se napokon može zaista zabaviti i za promjenu ­ stati ispred objektiva kako bi imala vlastite uspomene.

Party činjenica #3 Photo Booth je uvijek trijezan i odmoran
Kažu statistike, iza ponoći broj mutnih slika progresivno raste za čak 80%. Nismo sigurni zbog čega je tako, ali FotkajSe će biti trijezan, odmoran i voljan vas slikati do sitnih jutarnjih sati. Sve slike biti će bistre, kvalitetne i spremne za objavu na društvenim mrežama. A kad smo već kod društvenih mreža, slijedi činjenica #4.

Party činjenica #4 Društvene mreže lajkaju FotkajSe
Facebook, Instagram i Photo Booth su najbolji prijatelji. Društvene mreže obožavaju originalne šaljive slike koje FotkajSe stvara i često im dodjeljuju puno, puno lajkova.

Party činjenica #5 Što se dogodi u foto kabini, ostaje u foto kabini
Dopušteno je sve. Obući se u muškarca, egzotičnu plesačicu ili se potpuno skinuti.
Dopušteno je raditi duck face koliko vas je volja, i visiti naglavačke. Slobodno zauzmite poze koje želite, i slikajte se s kim hoćete. FotkajSe ne osuđuje i iznimno je diskretan.

Party činjenica #6 Zgodan je
FotkajSe je elegantan i pristaje svakoj, ali baš svakoj – ­ prostoriji.

Piše: Maja Šustar

 

A sad, pozovite FotkajSe na djevojačku zabavu! 🙂