Moderna bajka na otoku Krku

a mi smo zabilježili najljepše trenutke zauvijek…

Već dugi niz godina zaduženi smo za stvaranje uspomena s vjenčanja, fotografija koje će na najvjerniji način prenijeti snažne emocije tog važnog dana. I dok bi neki pomislili da nam je fotografiranje dosadilo, mi uživamo u svakom vjenčanju kao da nam je prvo.
Zaista se možemo pohvaliti da imamo najbolji posao na svijetu!

 

Kao fotografi za vjenčanje​, mi vidimo taj događaj na jedan poseban način, kroz nebrojeno puno glasnih i tihih trenutaka, velikih i malih, ali uvijek nevjerojatno posebnih. I sve to želimo zabilježiti zauvijek. Pogled, suza, osmijeh, ruka u ruci… sve to čini jedinstvenu ljubavnu priču. A mi je neizmjerno volimo pretočiti u album koji će i nakon 70 godina probuditi isti osjećaj kao toga dana.

Prije nekoliko dana imali smo čast biti dio jedne takve priče. Glavni junaci bili su Ivana i Sean, dvoje divnih i inspirativnih ljudi koji su odlučili svoju ljubav okruniti brakom na otoku Krku.

Pripreme za vjenčanje počele su rano ujutro, u ugodnoj i pozitivnoj atmosferi. Već prve zrake sunca dale su naslutiti da će ovo biti jedan veseo i topao dan, što zbog nadolazeće ljetne noći, što zbog sreće koja se mogla osjetiti kod svih uzvanika.

Sve nam je išlo u korist, vrijeme, zapanjujuće lijepe lokacije za snimanje, zabavni prijatelji, organizacija… a Ivana i Sean? Oni su jedan od onih karizmatičnih parova koje kada prvi put vidite ­ znate da su stvoreni jedno za drugo.

Destinacija vjenčanja je toliko životopisna da je svaki kutak bio savršen za fotografiranje. Vjerojatno smo ponekad izgledali čak i smiješno vrteći se uzbuđeno u krug i hvatajući čudne­akrobatske poze u nastojanju da sve, baš sve snimimo, ali nismo si mogli pomoći ­ bilo je previše lijepo. 🙂

Čarolija toga dana ubrzo se pretočila u čaroliju ljetne noći. Ne treba ni naglašavati koliko je luuudo bilo do ranih jutarnjih sati.

Hvala Ivana, hvala Sean, sretno i veselo u zajedničkom životu!