Photo booth poslovni event – MAKEOVER party Corto Maltese caffe bara

Još jedan odličan event je iza nas, MAKEOVER party Corto Maltese caffe bara na Terminalu. Vodeći se činjenicom da je nedostatak sadržaja najveći ubojica zabave, organizatori su se posebno potrudili i između ostalog, rezervirali jedan kutak za našu foto kabinu.

I bilo nam je odlično! Posjetitelji su s veseljem zauzimali smiješne poze i uz pomoć rekvizita stvarali lude fotografije. S veseljem smo gledali nekoliko grupica prijatelja kako brišu suze od smijeha. 🙂

Još jednom smo se uvjerili da je photo booth prava nužnost za ovakve zabave.

A slike koje su nastale su geeeeenijalne!

Jedna posjetiteljica je bila posebno oduševljena i dozvolila nam da prenesemo njen komentar: “FotkajSe je prekul! Evo slikam se već sedmi put i ne mogu prestati dok ne isprobam sve rekvizite. Ovo je fantastično i definitivno planiram imati Photo booth za konferenciju koja se održava na kraju ljeta u Rijeci. Znam da će biti malo dosadno i da nam treba nešto da podigne atmosferu i zabavi sve uzvanike. Moram ić, zovu me, još jedna tura slikanjaaaa!” Hvala simpatičnoj Ani na lijepim riječima!

Organizirate poslovni event?

Poslovno druženje, otvorenje objekta, teambuilding zabavu ili nešto sasvim drugo, FotkajSe vodi brigu da vaš ROI bude visok! Neka to bude događaj o kojem će se pričati, pričati… pozovite FotkajSe! Više informacije o Foto kabini pročitajte ovdje.